Nopea ja aina ilmainen toimitus yli 60€ tilauksille!

Tiny Dogs verkkokauppa on auki!

Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan! Täällä sinua palvelee Tiny Dogsin uusi omistaja Kristiina. Haluan toivottaa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleiksi ostoksille ja toivon, että löydät valikoimasta kaiken tarpeellisen koirasi hyvinvointiin.

Hankin ensimmäisen oman koirani 18 vuotta sitten ja koska kyseessä oli bichon frisé, vei turkinhoito mukanaan heti ensimmäisistä päivistä lähtien. Näiden vuosien aikana olen kokeillut vaikka mitä tuotteita ja välineitä, etsien sitä parasta mahdollista tulosta, jolla saan koirieni turkit sädehtimään. Ja matkan varrella on myös tullut opittua yhtä ja toista turkinhoidon saloista.  Näitä oppeja ja oivalluksia jaan myös mielelläni teidän kanssa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli jokin asia turkinhoidossa tai verkkokaupan tuotteissa mietityttää, autan mielelläni!

Tuotevalikoimasta löydät tällä hetkellä laadukkaat turkinhoitosarjat: Yuup! ja Always Your Friend. Valikoimassa on harjoja, karstoja ja kampoja eri välineitä/tuotteita erilaisiin turkinhoitotarpeisiin. Lisäksi Kertunhovin ihanan värikkäät satiinipannat ovat hellävaraisia turkeille ja Janutexin lämpimät haalarit lämmittävät  talvella sekä kesällä sadehaalarit pitävät kuivana. Tuotevalikoima tulee laajenemaan kevään ja kesän aikana. Mikäli jäit kaipaamaan jotain tuotetta valikoimiin, niin laita ihmeessä viestiä, olen täällä teitä varten <3

Lahjakortti